महाराज विनायक आओ म्हारीं सभा में रंग बरसाओ लिरिक्स Maharaj Vinayak Aao Mhari Sabh Lyrics, Ganesh Bhajan by Prakash Ji Mali
गणराज विनायक आओं,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओं,
महाराज विनायक आओ,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओ।
(गणराज विनायक आओं,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओं,
महाराज विनायक आओ,
म्हारी सभा में रंग बरसाओ।)
रणत भवन से आवो नी गजानन,
संग में रिद्धि सिद्धि ल्यावो,
महाराज विनायक आओ,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओ,
गणराज विनायक आओं,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओं।
ब्रम्हा जी आवो देवा विष्णु पधारों,
संग में सरस्वती ल्यावो,
महाराज विनायक आओ,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओ,
गणराज विनायक आओं,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओं।
नाँदिए सवारी शिव भोळा पधारो,
संग में पारबती ने ल्यावो,
महाराज विनायक आओ,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओ,
गणराज विनायक आओं,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओं।
सिंघ सवारी नवदुर्गे पधारों,
संग में काळा गौरा ल्यावो,
महाराज विनायक आओ,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओ,
गणराज विनायक आओं,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओं।
लीले सवारी बाबा रामदेव आवो,
संग में मेतळ राणी ल्यावो,
महाराज विनायक आओ,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओ,
गणराज विनायक आओं,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओं।
तानसेन देवा थारों यश गावे,
भूल्या ने राह बतावों,
महाराज विनायक आओ,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओ,
गणराज विनायक आओं,
म्हारीं सभा में रंग बरसाओं।
Ganaraaj Vinaayak Aaon,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasaon,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasao.
(Ganaraaj Vinaayak Aaon,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasaon,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaari Sabha Mein Rang Barasao.)
Ranat Bhavan Se Aavo Ni Gajaanan,
Sang Mein Riddhi Siddhi Lyaavo,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasao,
Ganaraaj Vinaayak Aaon,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasaon.
Bramha Ji Aavo Deva Vishnu Padhaaron,
Sang Mein Sarasvati Lyaavo,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasao,
Ganaraaj Vinaayak Aaon,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasaon.
Naandie Savaari Shiv Bhola Padhaaro,
Sang Mein Paarabati Ne Lyaavo,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasao,
Ganaraaj Vinaayak Aaon,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasaon.
Singh Savaari Navadurge Padhaaron,
Sang Mein Kaala Gaura Lyaavo,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasao,
Ganaraaj Vinaayak Aaon,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasaon.
Lile Savaari Baaba Raamadev Aavo,
Sang Mein Metal Raani Lyaavo,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasao,
Ganaraaj Vinaayak Aaon,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasaon.
Taanasen Deva Thaaron Yash Gaave,
Bhulya Ne Raah Bataavon,
Mahaaraaj Vinaayak Aao,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasao,
Ganaraaj Vinaayak Aaon,
Mhaarin Sabha Mein Rang Barasaon.
महाराज विनायक आओ म्हारीं सभा में रंग बरसाओ लिरिक्स Maharaj Vinayak Aao Mhari Sabh Lyrics के बारे में सबंधित जानकारी।
महाराज विनायक आओ म्हारीं सभा में रंग बरसाओ लिरिक्स Maharaj Vinayak Aao Mhari Sabh Lyrics प्रसिद्ध Ganesh Bhajan भजन है, जिसे यूट्यूब/लिरिक्सपण्डिटस पर बहुत से लोगों के द्वारा पसंद किया जा रहा है। इस भजन को आप अवश्य ही सुने, लाइक और कमेंट करें। ऐसे ही भजन सुनने के लिए आप चैनल को सब्सक्राइब अवश्य करे और लिरिक्स पंडिट्स पर विजिट करते रहें ।
महाराज विनायक आओ म्हारीं सभा में रंग बरसाओ लिरिक्स Maharaj Vinayak Aao Mhari Sabh Lyrics के गायक कलाकार (Singer) कौन हैं ?
महाराज विनायक आओ म्हारीं सभा में रंग बरसाओ लिरिक्स Maharaj Vinayak Aao Mhari Sabh Lyrics के गायक कलाकार (Singer) Prakash Ji Mali हैं, भजन गायिकी ने इनका नाम उल्लेखनीय महत्त्व रखता है।
महाराज विनायक आओ म्हारीं सभा में रंग बरसाओ लिरिक्स Maharaj Vinayak Aao Mhari Sabh Lyrics के लेखक कौन हैं (Lyricist/Writer) कौन हैं ?
महाराज विनायक आओ म्हारीं सभा में रंग बरसाओ लिरिक्स Maharaj Vinayak Aao Mhari Sabh Lyrics के लेखक (Lyricist/Writer) Traditional Ganesh Bhajan (Rajasthani/Marwadi) हैं।
महाराज विनायक आओ म्हारीं सभा में रंग बरसाओ लिरिक्स Maharaj Vinayak Aao Mhari Sabh Lyrics किस फिल्मी गाने (गीत) की तर्ज़ पर आधारित है ?
महाराज विनायक आओ म्हारीं सभा में रंग बरसाओ लिरिक्स Maharaj Vinayak Aao Mhari Sabh Lyrics मशहूर फिल्मी गीत/गाने की तर्ज (धुन) पर आधारित है।
महाराज विनायक आओ म्हारीं सभा में रंग बरसाओ लिरिक्स Maharaj Vinayak Aao Mhari Sabh Lyrics से सबंधित अन्य जानकारियाँ बताइये?
महाराज विनायक आओ म्हारीं सभा में रंग बरसाओ लिरिक्स Maharaj Vinayak Aao Mhari Sabh Lyrics से सबंधित समस्त ज्ञात जानकारियां निचे दी गई हैं ।