सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Singer : Uma Lahari
निरखूं शोभा सांवरा,
पलका लेऊं बसाय,
जब चाहूँ दर्शन करूँ,
राखूं खूब सजाय।
सपना में देख्यो रे म्हाने,
श्याम धणी दातार,
हाथ फेर के सर पे बोल्यों,
बाबो लखदातार,
बावळा क्यों बघबरावे रे,
संकट का बादळ जीवन में,
आवे जावे रे,
नैण क्यों नीर बहावे रे,
तेरे साथ मैं खड्यो बावळा,
क्यों घबरावै रे।
मोरछड़ी हाथां में,
सोहणों बागो घेर घुमेर,
हंस के गले लगायो बाबो,
जाणें कितणी देर,
मेरो हिवड़ो हरषावे रे,
केसर की बां महक आज भी,
जियो लुभावे रे,
बात भूली नहीं जावे रे,
तेरे साथ मैं खड्यो बावळा,
क्यों घबरावै रे।
बागीचे फुलवारी जईयां,
हिवड़ो खिल गयो रे,
रोम रोम सें मिली बधाई,
ठाकुर मिल गयो रे,
जनम यो मिलतो जावे रे,
बात नहीं छोटी बाबो,
सपनां में आवे रे,
रोवतां धीर बंधावे रे,
तेरे साथ मैं खड्यो बावळा,
क्यों घबरावै रे।
चरण धोय के सांवरिया,
चरणामत पिऊं रे,
लहरी चाकर बणके तेरो,
हर घड़ी जीऊं रे,
मोर मन झूम्यो जावे रे,
देख देख तन्ने श्याम सुरीली,
तान लगावे रे,
चैन की नींदा आवे रे,
तेरे साथ मैं खड्यो बावळा,
क्यों घबरावै रे।
सपना में देख्यो रे म्हाने,
श्याम धणी दातार,
हाथ फेर के सर पे बोल्यों,
बाबो लखदातार,
बावळा क्यों बघबरावे रे,
संकट का बादळ जीवन में,
आवे जावे रे,
नैण क्यों नीर बहावे रे,
तेरे साथ मैं खड्यो बावळा,
क्यों घबरावै रे।
सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics
Palaka Leun Basaay,
Jab Chaahun Darshan Karun,
Raakhun Khub Sajaay.
Sapana Mein Dekhyo Re Mhaane,
Shyaam Dhani Daataar,
Haath Pher Ke Sar Pe Bolyon,
Baabo Lakhadaataar,
Baavala Kyon Baghabaraave Re,
Sankat Ka Baadal Jivan Mein,
Aave Jaave Re,
Nain Kyon Nir Bahaave Re,
Tere Saath Main Khadyo Baavala,
Kyon Ghabaraavai Re.
Morachhadi Haathaan Mein,
Sohanon Baago Gher Ghumer,
Hans Ke Gale Lagaayo Baabo,
Jaanen Kitani Der,
Mero Hivado Harashaave Re,
Kesar Ki Baan Mahak Aaj Bhi,
Jiyo Lubhaave Re,
Baat Bhuli Nahin Jaave Re,
Tere Saath Main Khadyo Baavala,
Kyon Ghabaraavai Re.
Baagiche Phulavaari Jaiyaan,
Hivado Khil Gayo Re,
Rom Rom Sen Mili Badhai,
Thaakur Mil Gayo Re,
Janam Yo Milato Jaave Re,
Baat Nahin Chhoti Baabo,
Sapanaan Mein Aave Re,
Rovataan Dhir Bandhaave Re,
Tere Saath Main Khadyo Baavala,
Kyon Ghabaraavai Re.
Charan Dhoy Ke Saanvariya,
Charanaamat Piun Re,
Lahari Chaakar Banake Tero,
Har Ghadi Jiun Re,
Mor Man Jhumyo Jaave Re,
Dekh Dekh Tanne Shyaam Surili,
Taan Lagaave Re,
Chain Ki Ninda Aave Re,
Tere Saath Main Khadyo Baavala,
Kyon Ghabaraavai Re.
Sapana Mein Dekhyo Re Mhaane,
Shyaam Dhani Daataar,
Haath Pher Ke Sar Pe Bolyon,
Baabo Lakhadaataar,
Baavala Kyon Baghabaraave Re,
Sankat Ka Baadal Jivan Mein,
Aave Jaave Re,
Nain Kyon Nir Bahaave Re,
Tere Saath Main Khadyo Baavala,
Kyon Ghabaraavai Re.
जब चाहुं दरशण करुं, राखुं खूब सजाय
सुपनां में आयो रे, म्हॉरो, श्यामधणीं दातार
हाथ फेर के सर पे बोल्यो, बाबो लखदातार
बावल़ा क्यूं घबरावै रे
संकट का बादल़ दुनियां में आवै जावै रे
नैंण क्यू़ं नीर बहावै रे
तेरे साथ मैं खड़्यो बावल़ा क्यूं घबरावै रे
मोरछड़ी हाथां में सौणों, बागो घेर घुमेर
हंस के गल़ै लगायो बाबो जाणैं कितणी देर
मेरो हिवड़ो हरषावै रे
केसर की बा महक आज भी जियो लुभावै रे
बात भूली नहीं जावै रे
तेरे साथ मैं खड़्यो बावल़ा क्यूं घबरावै रे
बागीचै फुलवारी, जैयां हिवड़ो खिल गयो रे
रोम रोम सें मिली बधाई, ठाकुर मिल गयो रे
जनम यो मिलतो जावै रे
बात नहीं छोटी बाबो, सपनां में आवै रे
रोवतां धीर बंधावै रे
तेरे साथ मैं खड़्यो बावल़ा क्यूं घबरावै रे
चरण धोय के सांवरिया, चरणांमत पिऊं रे
“लहरी” चाकर बणकै तेरो, हर घड़ी जीऊं रे
मोर मन झूम्यो जावै रे
देख देख तनै श्याम सुरीली, तान लगावै रे
चैन की नींदा आवै रे
तेरे साथ मैं खड़्यो बावल़ा क्यूं घबरावै रे
सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics के बारे में सबंधित जानकारी।
सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics प्रसिद्ध Krishna Bhajan भजन है, जिसे यूट्यूब/लिरिक्सपण्डिटस पर बहुत से लोगों के द्वारा पसंद किया जा रहा है। इस भजन को आप अवश्य ही सुने, लाइक और कमेंट करें। ऐसे ही भजन सुनने के लिए आप चैनल को सब्सक्राइब अवश्य करे और लिरिक्स पंडिट्स पर विजिट करते रहें ।
सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics के गायक कलाकार (Singer) कौन हैं ?
सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics के गायक कलाकार (Singer) Singer : Uma Lahari हैं, भजन गायिकी ने इनका नाम उल्लेखनीय महत्त्व रखता है।
सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics के लेखक कौन हैं (Lyricist/Writer) कौन हैं ?
सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics के लेखक (Lyricist/Writer) Lyrics : C S Sharma Lahari हैं।
सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics किस फिल्मी गाने (गीत) की तर्ज़ पर आधारित है ?
सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics मशहूर फिल्मी गीत/गाने की तर्ज (धुन) पर आधारित है।
सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics से सबंधित अन्य जानकारियाँ बताइये?
सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics से सबंधित समस्त ज्ञात जानकारियां निचे दी गई हैं ।
Tags : Hindi Bhajan Lyrics, Lyrics Online, New Lyrics Bhajan Diary, Bhajan Diary New Lyrics, Bhajan Ganga Lyrics, Bhajan Lyrics Ganga, Bhajan Hindi Me, Likha Hua Bhajan, Bhajan Ke Bol, New Hindi Bhajan, Latest Bhajan, Bhajan with Hindi Meaning हमें उम्मीद है की यह सपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyricsसपना में देख्यो रे म्हाने श्याम धणी दातार लिरिक्स Sapana Me Dekhyo Re Lyrics भजन आपको अवश्य ही पसंद आएगा। ऐसे ही अन्य भजनों Bhajan Lyrics के लिए आप freelyrics पर विजिट करते रहें। अपनी प्रतिक्रिया और सुझाव देने के लिए आपका धन्यवाद।
Bhajan Tangs :Bawla Kyu Ghabrawe Re, Rajasthani Bhajan, Supna Mai Dikhyo Re Uma Lahri, Supna Mai Dikhyo Re New Rajasthani Bhajan, Uma Lahari, Bhajan 2021, सुपनां में दिख्यो, सुपनां मे दिख्यो राजस्थानी भजन, Supna Mai Dikhyo Bawla Kyu Ghabraawe, Uma Lahari New Bhajan, Uma Lahari Rajasthani Bhajan 2021