काल रात ने सुपणो आयो भजन लिरिक्स Kaal Raat Ne Supano Aayo Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Shyam Singh Chouhan Khatu
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मने ले चलो सागे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
भगत म्हारा मन्न याद करे,
और खाटू आ ना पावे,
हिवड़ो म्हारो भर भर आवे,
कुछ भी नही सुहावे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
भाव भजन थारा चौखा लागे,
याद घणेरी आवै,
लीलो भी मेरो छम छम नाचे,
बिलकुल न रुक पावे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
राख भरोसो बाबो थारो,
थां पर जान लुटावे,
बनी ना कोई आफत एसी,
जो थाणे भरमावे,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
आलू सिंह जी ने हिवड़े में,
श्याम की लगन लगा दी,
भगत की बिन भगवान नहीं हैं,
साँची बात बता दी,
काल रात ने सुपणो आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में म्हारो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चालो सागे।
काल रात ने सुपणो आयो भजन लिरिक्स Kaal Raat Ne Supano Aayo Lyrics
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Mane Le Chalo Saage,
Kaal Raat Ne Supano Aayo,
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Manne Le Chaalo Saage.
Bhagat Mhaara Mann Yaad Kare,
Aur Khaatu Aa Na Paave,
Hivado Mhaaro Bhar Bhar Aave,
Kuchh Bhi Nahi Suhaave,
Kaal Raat Ne Supano Aayo,
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Manne Le Chaalo Saage.
Bhaav Bhajan Thaara Chaukha Laage,
Yaad Ghaneri Aavai,
Lilo Bhi Mero Chham Chham Naache,
Bilakul Na Ruk Paave,
Kaal Raat Ne Supano Aayo,
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Manne Le Chaalo Saage.
Raakh Bharoso Baabo Thaaro,
Thaan Par Jaan Lutaave,
Bani Na Koi Aaphat Esi,
Jo Thaane Bharamaave,
Kaal Raat Ne Supano Aayo,
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Manne Le Chaalo Saage.
Aalu Sinh Ji Ne Hivade Mein,
Shyaam Ki Lagan Laga Di,
Bhagat Ki Bin Bhagavaan Nahin Hain,
Saanchi Baat Bata Di,
Kaal Raat Ne Supano Aayo,
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mhaaro Man Nahin Laage,
Manne Le Chaalo Saage.
काल रात ने सुपणो आयो भजन Kaal Raat Ne Supano Aayo Khatu Shyam Ji Bhajan के बारे में सबंधित जानकारी।
काल रात ने सुपणो आयो भजन Kaal Raat Ne Supano Aayo Khatu Shyam Ji Bhajan प्रसिद्ध खाटू श्याम जी का भजन है, जिसे यूट्यूब/लिरिक्सपण्डिटस पर बहुत से लोगों के द्वारा पसंद किया जा रहा है। इस भजन को आप अवश्य ही सुने, लाइक और कमेंट करें। ऐसे ही भजन सुनने के लिए आप चैनल को सब्सक्राइब अवश्य करे और लिरिक्स पंडिट्स पर विजिट करते रहें ।
काल रात ने सुपणो आयो भजन Kaal Raat Ne Supano Aayo Khatu Shyam Ji Bhajan के गायक कलाकार (Singer) कौन हैं ?
काल रात ने सुपणो आयो भजन Kaal Raat Ne Supano Aayo Khatu Shyam Ji Bhajan के गायक कलाकार (Singer) श्याम सिंह चौहान / Shyam Singh Chouhan Khatu हैं, भजन गायिकी ने इनका नाम उल्लेखनीय महत्त्व रखता है।
काल रात ने सुपणो आयो भजन Kaal Raat Ne Supano Aayo Khatu Shyam Ji Bhajan के लेखक कौन हैं (Lyricist/Writer) कौन हैं ?
काल रात ने सुपणो आयो भजन Kaal Raat Ne Supano Aayo Khatu Shyam Ji Bhajan के लेखक (Lyricist/Writer) Shyam Singh Chouhan Khatu हैं।
काल रात ने सुपणो आयो भजन Kaal Raat Ne Supano Aayo Khatu Shyam Ji Bhajan किस फिल्मी गाने (गीत) की तर्ज़ पर आधारित है ?
काल रात ने सुपणो आयो भजन Kaal Raat Ne Supano Aayo Khatu Shyam Ji Bhajan मशहूर फिल्मी गीत/गाने “बाबो हेला मारे” की तर्ज (धुन) पर आधारित है।