कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami
संत समागम हरि कथा,
तुलसी दुर्लभ दोय,
सुत दारा और लक्ष्मी,
पापी के भी घर होय।
कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
भाई भाई,
कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।
अरे शिवजी तो लाया तूम्बड़ा,
पार्वता नागर बेल,
गोरख जी लाया रै,
संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।
किण ने देवां रै तूम्बड़ा,
किण ने नागर बेल,
किण ने देवा रै,
संतों री अमर बेल,
शिवजी ने देवा तूम्बड़ा,
पार्वता ने नागर बेल,
गोरखजी ने देवा रै,
संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।
कठे बूआड़ु तूम्बड़ा,
कठोड़े नागर बेल,
कठे बूआड़ु संतो री अमर बेल,
पगा बवाडु तुम्बडा,
बगीचा नागर बेल,
भजना में बूआड़ु,
संतो री अमर बेल,
किण ती सींचूँ तूम्बड़ा,
भई किण ती नागर बेल,
किण ती सींचूँ रे संतो री अमर बेल,
घी स्यूं सीचु तुम्बडा,
दूदा स्यूं नागर बेल,
शब्दों ती सींचूँ संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।
सुखन लागा तूम्बड़ा,
कुमलीजै नागर बेल,
कूम्पल तो संतो री अमर बेल,
राजा भरतरी विनती,
सुनो सब चित्त लाय,
अमर तो होइजो रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया तूम्बड़ा,
ने कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रै संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।
कुण तो लाया तुम्बडा,
कुण तो नागर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल,
कुण तो लाया रे संतो री अमर बेल।।
Sant Samaagam Hari Katha,
Tulasi Durlabh Doy,
Sut Daara Aur Lakshmi,
Paapi Ke Bhi Ghar Hoy.
Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Bhai Bhai,
Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel.
Are Shivaji To Laaya Tumbada,
Paarvata Naagar Bel,
Gorakh Ji Laaya Re,
Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel.
Kin Ne Devaan Re Tumbada,
Kin Ne Naagar Bel,
Kin Ne Deva Re,
Santon Ri Amar Bel,
Shivaji Ne Deva Tumbada,
Paarvata Ne Naagar Bel,
Gorakhaji Ne Deva Re,
Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel.
Kathe Buaadu Tumbada,
Kathode Naagar Bel,
Kathe Buaadu Santo Ri Amar Bel,
Paga Bavaadu Tumbada,
Bagicha Naagar Bel,
Bhajana Mein Buaadu,
Santo Ri Amar Bel,
Kin Ti Sinchun Tumbada,
Bhi Kin Ti Naagar Bel,
Kin Ti Sinchun Re Santo Ri Amar Bel,
Ghi Syun Sichu Tumbada,
Duda Syun Naagar Bel,
Shabdon Ti Sinchun Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel.
Sukhan Laaga Tumbada,
Kumalijai Naagar Bel,
Kumpal To Santo Ri Amar Bel,
Raaja Bharatari Vinati,
Suno Sab Chitt Laay,
Amar To Hoijo Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Tumbada,
Ne Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel.
Kun To Laaya Tumbada,
Kun To Naagar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel,
Kun To Laaya Re Santo Ri Amar Bel..
कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami के बारे में सबंधित जानकारी।
कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami प्रसिद्ध Rajasthani Bhajan भजन है, जिसे यूट्यूब/लिरिक्सपण्डिटस पर बहुत से लोगों के द्वारा पसंद किया जा रहा है। इस भजन को आप अवश्य ही सुने, लाइक और कमेंट करें। ऐसे ही भजन सुनने के लिए आप चैनल को सब्सक्राइब अवश्य करे और लिरिक्स पंडिट्स पर विजिट करते रहें ।
कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami के गायक कलाकार (Singer) कौन हैं ?
कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami के गायक कलाकार (Singer) Sunita Swami हैं, भजन गायिकी ने इनका नाम उल्लेखनीय महत्त्व रखता है।
कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami के लेखक कौन हैं (Lyricist/Writer) कौन हैं ?
कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami के लेखक (Lyricist/Writer) Traditional हैं।
कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami किस फिल्मी गाने (गीत) की तर्ज़ पर आधारित है ?
कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami मशहूर फिल्मी गीत/गाने Traditional की तर्ज (धुन) पर आधारित है।
कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami से सबंधित अन्य जानकारियाँ बताइये?
कुण तो लाया तुम्बडा भजन लिरिक्स Kun To Laaya Tumbada Lyrics, Rajasthani Bhajan by Sunita Swami से सबंधित समस्त ज्ञात जानकारियां निचे दी गई हैं । Bhajan ; Kalyug Jala Deto Aave re Singer : Sunita Swami Jhorda { Nagaur } Music ; Raju Swami : 7568324470 Recording : Sunita Swami Video : Krishna Rajasthani & SRJ MUSIC