गजानंद जी ने ल्यावो रे मनाय वारी जाऊँ चरणन में लिरिक्स Gajanand Ji Ne Lyavo Re Manaay Lyrics, Ganesh Bhajan by Singer: Parmeshwar Sharma
गजानंद जी ने, ल्यावो रे मनाय,
वारी जाऊँ चरणन में,
चरणन में, देवा चरणन में,
हो, चरणन में, देवा चरणन में,
गजानंद जी ने, ल्यावो रे मनाय,
वारी जाऊं चरनन में।
सूंड सुंडाला दुंद दूण्डाला,
म्हारी सभा में रंग बरसाय,
वारी जाऊँ चरणन में,
गजानंद जी ने, ल्यावो रे मनाय,
वारी जाऊं चरनन में।
पार्वती रा पुत्र हो प्यारा,
शिव शंकर रा राज दुलारा,
वारी जाऊँ चरणन में,
गजानंद जी ने, ल्यावो रे मनाय,
वारी जाऊं चरनन में।
थारे लड्डुवन रो भोग लगाय,
वारी जाऊँ चरणन में,
गजानंद जी ने, ल्यावो रे मनाय,
वारी जाऊं चरनन में।
रणत भवन स्यूं आवो गजानंद,
रिद्धि सिद्धि ने संग में लाय,
वारी जाऊँ चरणन में,
गजानंद जी ने, ल्यावो रे मनाय,
वारी जाऊं चरनन में।
गजानंद जी ने, ल्यावो रै मनाय,
वारी जाऊँ चरणन में,
चरणन में, देवा चरणन में,
हो, चरणन में, देवा चरणन में,
गजानंद जी ने, ल्यावो रे मनाय,
वारी जाऊं चरनन में।
Vaari Jaun Charanan Mein,
Charanan Mein, Deva Charanan Mein,
Ho, Charanan Mein, Deva Charanan Mein,
Gajaanand Ji Ne, Lyaavo Re Manaay,
Vaari Jaun Charanan Mein.
Sund Sundaala Dund Dundaala,
Mhaari Sabha Mein Rang Barasaay,
Vaari Jaun Charanan Mein,
Gajaanand Ji Ne, Lyaavo Re Manaay,
Vaari Jaun Charanan Mein.
Paarvati Ra Putr Ho Pyaara,
Shiv Shankar Ra Raaj Dulaara,
Vaari Jaun Charanan Mein,
Gajaanand Ji Ne, Lyaavo Re Manaay,
Vaari Jaun Charanan Mein.
Charan Chadhaavaan Churamon
Thaare Ladduvan Ro Bhog Lagaay,
Vaari Jaun Charanan Mein,
Gajaanand Ji Ne, Lyaavo Re Manaay,
Vaari Jaun Charanan Mein.
Ranat Bhavan Syun Aavo Gajaanand,
Riddhi Siddhi Ne Sang Mein Laay,
Vaari Jaun Charanan Mein,
Gajaanand Ji Ne, Lyaavo Re Manaay,
Vaari Jaun Charanan Mein.
Gajaanand Ji Ne, Lyaavo Rai Manaay,
Vaari Jaun Charanan Mein,
Charanan Mein, Deva Charanan Mein,
Ho, Charanan Mein, Deva Charanan Mein,
Gajaanand Ji Ne, Lyaavo Re Manaay,
Vaari Jaun Charanan Mein।
गजानंद जी ने ल्यावो रे मनाय वारी जाऊँ चरणन में लिरिक्स Gajanand Ji Ne Lyavo Re Manaay Lyrics के बारे में सबंधित जानकारी।
गजानंद जी ने ल्यावो रे मनाय वारी जाऊँ चरणन में लिरिक्स Gajanand Ji Ne Lyavo Re Manaay Lyrics प्रसिद्ध Song: Vari Jaun Charnan Mein Singer: Parmeshwar Sharma भजन है, जिसे यूट्यूब/लिरिक्सपण्डिटस पर बहुत से लोगों के द्वारा पसंद किया जा रहा है। इस भजन को आप अवश्य ही सुने, लाइक और कमेंट करें। ऐसे ही भजन सुनने के लिए आप चैनल को सब्सक्राइब अवश्य करे और लिरिक्स पंडिट्स पर विजिट करते रहें ।
गजानंद जी ने ल्यावो रे मनाय वारी जाऊँ चरणन में लिरिक्स Gajanand Ji Ne Lyavo Re Manaay Lyrics के गायक कलाकार (Singer) कौन हैं ?
गजानंद जी ने ल्यावो रे मनाय वारी जाऊँ चरणन में लिरिक्स Gajanand Ji Ne Lyavo Re Manaay Lyrics के गायक कलाकार (Singer) Song: Vari Jaun Charnan Mein Singer: Parmeshwar Sharma हैं, भजन गायिकी ने इनका नाम उल्लेखनीय महत्त्व रखता है।
गजानंद जी ने ल्यावो रे मनाय वारी जाऊँ चरणन में लिरिक्स Gajanand Ji Ne Lyavo Re Manaay Lyrics के लेखक कौन हैं (Lyricist/Writer) कौन हैं ?
गजानंद जी ने ल्यावो रे मनाय वारी जाऊँ चरणन में लिरिक्स Gajanand Ji Ne Lyavo Re Manaay Lyrics के लेखक (Lyricist/Writer) Lyrics: Traditional Video: S&V Creations हैं।
गजानंद जी ने ल्यावो रे मनाय वारी जाऊँ चरणन में लिरिक्स Gajanand Ji Ne Lyavo Re Manaay Lyrics किस फिल्मी गाने (गीत) की तर्ज़ पर आधारित है ?
गजानंद जी ने ल्यावो रे मनाय वारी जाऊँ चरणन में लिरिक्स Gajanand Ji Ne Lyavo Re Manaay Lyrics मशहूर फिल्मी गीत/गाने Lyrics: Traditional Video: S&V Creations की तर्ज (धुन) पर आधारित है।
गजानंद जी ने ल्यावो रे मनाय वारी जाऊँ चरणन में लिरिक्स Gajanand Ji Ne Lyavo Re Manaay Lyrics से सबंधित अन्य जानकारियाँ बताइये?
गजानंद जी ने ल्यावो रे मनाय वारी जाऊँ चरणन में लिरिक्स Gajanand Ji Ne Lyavo Re Manaay Lyrics से सबंधित समस्त ज्ञात जानकारियां निचे दी गई हैं ।