थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण लिरिक्स Thari Banki Ada Par Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma
थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण,
ओ जी श्याम रंगीला,मिलता रहिज्यो जी,
थां की मारे है मीठी मुस्कान,
थारा नैणा रसीला खिलता रहिज्यो जी।
मन का थै मन मौजी कान्हा, मनगरा जी राज,
कोई दिन तो आवो बाबा म्हारे घरां जी राज,
म्हारी छोटी सी अरजी लेल्यो मान,
म्हारा छैँल छबीला मिलता रहिज्यो जी।
पडदो थारे स्यु कांइ,राखनो जी राज,
था रै स्यु ई तो सांचो भाखणो जी राज,
थां को रसना स्यु करा के बखान,
थारा नैण रसीला मिलता रहिज्यो जी।
आंधा री थे ई बाबा, लाकडी जी राज,
म्हा पै सांवरिया थारी ठाकरी जी राज,
थांको नित की करा छा गुणगान,
म्हारा श्याम सजीला मिलता रहिज्यो जी।
श्याम बहादुर सांचा सांवरा जी राज,
नैणा सुरंगा म्हारे रावरा जी राज,
थेइ शिव रा तो सांचा जिजमान,
गोपाल हठीला मिलता रहिज्यो जी।
थारी बांकी अदा पै वारू प्राण,
ओजी श्याम रंगीला मिलता रहिज्यो जी,
थांकी मारै छै मीठी मुस्कान,
थारा नैण रसीला खिलता रहिज्यो जी।
Thaari Baanki Ada Par Vaarun Praan,
O Ji Shyaam Rangila,milata Rahijyo Ji,
Thaan Ki Maare Hai Mithi Muskaan,
Thaara Naina Rasila Khilata Rahijyo Ji.
Man Ka Thai Man Mauji Kaanha, Managara Ji Raaj,
Koi Din To Aavo Baaba Mhaare Gharaan Ji Raaj,
Mhaari Chhoti Si Araji Lelyo Maan,
Mhaara Chhainl Chhabila Milata Rahijyo Ji.
Padado Thaare Syu Kaani,raakhano Ji Raaj,
Tha Rai Syu i To Saancho Bhaakhano Ji Raaj,
Thaan Ko Rasana Syu Kara Ke Bakhaan,
Thaara Nain Rasila Milata Rahijyo Ji.
Aandha Ri The i Baaba, Laakadi Ji Raaj,
Mha Pai Saanvariya Thaari Thaakari Ji Raaj,
Thaanko Nit Ki Kara Chha Gunagaan,
Mhaara Shyaam Sajila Milata Rahijyo Ji.
Shyaam Bahaadur Saancha Saanvara Ji Raaj,
Naina Suranga Mhaare Raavara Ji Raaj,
Thei Shiv Ra To Saancha Jijamaan,
Gopaal Hathila Milata Rahijyo Ji.
Thaari Baanki Ada Pai Vaaru Praan,
Oji Shyaam Rangila Milata Rahijyo Ji,
Thaanki Maarai Chhai Mithi Muskaan,
Thaara Nain Rasila Khilata Rahijyo Ji.
थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण लिरिक्स Thari Banki Ada Par Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma के बारे में सबंधित जानकारी।
थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण लिरिक्स Thari Banki Ada Par Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma प्रसिद्ध Khatu Shyam Ji Bhajan भजन है, जिसे यूट्यूब/लिरिक्सपण्डिटस पर बहुत से लोगों के द्वारा पसंद किया जा रहा है। इस भजन को आप अवश्य ही सुने, लाइक और कमेंट करें। ऐसे ही भजन सुनने के लिए आप चैनल को सब्सक्राइब अवश्य करे और लिरिक्स पंडिट्स पर विजिट करते रहें ।
थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण लिरिक्स Thari Banki Ada Par Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma के गायक कलाकार (Singer) कौन हैं ?
थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण लिरिक्स Thari Banki Ada Par Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma के गायक कलाकार (Singer) Sanju Sharma हैं, भजन गायिकी ने इनका नाम उल्लेखनीय महत्त्व रखता है।
थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण लिरिक्स Thari Banki Ada Par Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma के लेखक कौन हैं (Lyricist/Writer) कौन हैं ?
थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण लिरिक्स Thari Banki Ada Par Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma के लेखक (Lyricist/Writer) हैं।
थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण लिरिक्स Thari Banki Ada Par Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma किस फिल्मी गाने (गीत) की तर्ज़ पर आधारित है ?
थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण लिरिक्स Thari Banki Ada Par Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma मशहूर फिल्मी गीत/गाने की तर्ज (धुन) पर आधारित है।
थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण लिरिक्स Thari Banki Ada Par Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma से सबंधित अन्य जानकारियाँ बताइये?
थारी बांकी अदा पर वारूँ प्राण लिरिक्स Thari Banki Ada Par Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma से सबंधित समस्त ज्ञात जानकारियां निचे दी गई हैं ।