था बिन दीनानाथ आंगळी कुण तो पकड़सी जी लिरिक्स Aangali Bhajan Lyrics Sanjay Mittal, Khatu Shyam Ji Bhajan By Sanjay Mittal | Dinanath Aangali Lyrics | Sanjay Mittal Song | Khatu Shyam Ji Bhajan
आया सरसी जी थाने, श्याम,
आया सरसी जी थाने श्याम,
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी,
म्हारी पीड़ हरो घनश्याम आज,
थाने आया सरसी जी,
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी,
सांवरा,
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी,
श्री श्याम, आजा मेरे घनश्याम,
तेरो नाम, तेरो नाम,
रटता सुबह और शाम।
था बिन म्हारे सिर पै बाबा,
कुण तो हाथ फिरावे,
कुण तो हाथ फिरावे,
सगळा मुण्डो फेर के बैठ्या,
कुण म्हाने गले लगावे,
मजधारा स्यूं बेड़ो कईयां,
मजधारा स्यूं बेड़ो कईयां,
पार उतरसी जी,
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी,
सांवरा,
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी।
म्हारी हालत सेठ सांवरा,
थासू कोन्या छानी,
थासू कोन्या छानी,
एक बार थे पलक उघाड़ो,
देखो म्हारे कानी,
थारे देख्या बिगड़ी म्हारी,
थारे देख्या बिगड़ी म्हारी,
श्याम सुधरसी जी,
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी,
सांवरा,
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी।
आंख्या सामी घोर अंधेरो,
कुछ ना सूझे आगे श्याम,
ईब के होसी सोच सोच के,
म्हाने तो डर लागे श्याम,
हर्ष म्हारे आगे को रस्तो,
हर्ष म्हारे आगे को रस्तो,
श्याम ही करसी जी,
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी,
सांवरा,
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी।
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी,
म्हारी पीड़ हरो घनश्याम आज,
थाने आया सरसी जी,
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी,
सांवरा,
था बिन दीनानाथ,
आंगळी कुण तो पकड़सी जी,
श्री श्याम, आजा मेरे घनश्याम,
तेरो नाम, तेरो नाम,
रटता सुबह और शाम।
Aaya Sarasi Ji Thaane Shyam,
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji,
Mhaari Pid Haro GhanaShyam Aaj,
Thaane Aaya Sarasi Ji,
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji,
Saanvara,
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji,
Shri Shyam, Aaja Mere GhanaShyam,
Tero Naam, Tero Naam,
Ratata Subah Aur Shaam.
Tha Bin Mhaare Sir Pai Baaba,
Kun To Haath Phiraave,
Kun To Haath Phiraave,
Sagala Mundo Pher Ke Baithya,
Kun Mhaane Gale Lagaave,
Majadhaara Syun Bedo Kaiyaan,
Majadhaara Syun Bedo Kaiyaan,
Paar Utarasi Ji,
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji,
Saanvara,
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji.
Mhaari Haalat Seth Saanvara,
Thaasu Konya Chhaani,
Thaasu Konya Chhaani,
Ek Baar The Palak Ughaado,
Dekho Mhaare Kaani,
Thaare Dekhya Bigadi Mhaari,
Thaare Dekhya Bigadi Mhaari,
Shyam Sudharasi Ji,
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji,
Saanvara,
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji.
Aankhya Saami Ghor Andhero,
Kuchh Na Sujhe Aage Shyam,
ib Ke Hosi Soch Soch Ke,
Mhaane To Dar Laage Shyam,
Harsh Mhaare Aage Ko Rasto,
Harsh Mhaare Aage Ko Rasto,
Shyam Hi Karasi Ji,
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji,
Saanvara,
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji.
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji,
Mhaari Pid Haro GhanaShyam Aaj,
Thaane Aaya Sarasi Ji,
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji,
Saanvara,
Tha Bin Dinaanaath,
Aangali Kun To Pakadasi Ji,
Shri Shyam, Aaja Mere GhanaShyam,
Tero Naam, Tero Naam,
Ratata Subah Aur Shaam.
था बिन दीनानाथ आंगळी कुण तो पकड़सी जी लिरिक्स Aangali Bhajan Lyrics Sanjay Mittal के बारे में सबंधित जानकारी।
था बिन दीनानाथ आंगळी कुण तो पकड़सी जी लिरिक्स Aangali Bhajan Lyrics Sanjay Mittal प्रसिद्ध Khatu Shyam Ji Bhajan भजन है, जिसे यूट्यूब/लिरिक्सपण्डिटस पर बहुत से लोगों के द्वारा पसंद किया जा रहा है। इस भजन को आप अवश्य ही सुने, लाइक और कमेंट करें। ऐसे ही भजन सुनने के लिए आप चैनल को सब्सक्राइब अवश्य करे और लिरिक्स पंडिट्स पर विजिट करते रहें ।
था बिन दीनानाथ आंगळी कुण तो पकड़सी जी लिरिक्स Aangali Bhajan Lyrics Sanjay Mittal के गायक कलाकार (Singer) कौन हैं ?
था बिन दीनानाथ आंगळी कुण तो पकड़सी जी लिरिक्स Aangali Bhajan Lyrics Sanjay Mittal के गायक कलाकार (Singer) Shri Sanjay Ji Mittal हैं, भजन गायिकी ने इनका नाम उल्लेखनीय महत्त्व रखता है।
था बिन दीनानाथ आंगळी कुण तो पकड़सी जी लिरिक्स Aangali Bhajan Lyrics Sanjay Mittal के लेखक कौन हैं (Lyricist/Writer) कौन हैं ?
था बिन दीनानाथ आंगळी कुण तो पकड़सी जी लिरिक्स Aangali Bhajan Lyrics Sanjay Mittal के लेखक (Lyricist/Writer) Lyrics: Vinod Agrawal “Harsh Ji” हैं।
था बिन दीनानाथ आंगळी कुण तो पकड़सी जी लिरिक्स Aangali Bhajan Lyrics Sanjay Mittal किस फिल्मी गाने (गीत) की तर्ज़ पर आधारित है ?
था बिन दीनानाथ आंगळी कुण तो पकड़सी जी लिरिक्स Aangali Bhajan Lyrics Sanjay Mittal मशहूर फिल्मी गीत/गाने की तर्ज (धुन) पर आधारित है।
था बिन दीनानाथ आंगळी कुण तो पकड़सी जी लिरिक्स Aangali Bhajan Lyrics Sanjay Mittal से सबंधित अन्य जानकारियाँ बताइये?
था बिन दीनानाथ आंगळी कुण तो पकड़सी जी लिरिक्स Aangali Bhajan Lyrics Sanjay Mittal से सबंधित समस्त ज्ञात जानकारियां निचे दी गई हैं ।