फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by SINGER :- CHAITANYA DADHICH
फागण आयो रे सांवरिया,
थारी याद सतावे रे,
फागण आयो रे,
याद सतावे नींद ना आवे,
मन भरमावे रै,
फागण आयो रे।
भगता पग घुंघरिया बांध्या,
नाचे हो मतवाला रे,
मन को मोर उड़ खाटू आवे,
मन को मोर उड़ खाटू आवे,
जद सुख पावे रै,
फागण आयो रे।
श्याम रंग में रंगी धमाला,
और रंग नहीं भावे रे,
चंगा ऊपर थाप थाप में,
श्याम मनावे रै,
फागण आयो रे।
रंग बिरंगी उड़े गुलालां,
चेतन रस बरसावे रे,
चंपा फाग श्याम संग खेलूँ,
चंपा फाग श्याम संग खेलूँ,
भव तर जाए रै,
फागण आयो रे।
फागण आयो रे सांवरिया,
थारी याद सतावे रे,
फागण आयो रे,
याद सतावे नींद ना आवे,
मन भरमावे रै,
फागण आयो रे।
फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics
Thaari Yaad Sataave Re,
Phaagan Aayo Re,
Yaad Sataave Nind Na Aave,
Man Bharamaave Rai,
Phaagan Aayo Re.
Bhagata Pag Ghunghariya Baandhya,
Naache Ho Matavaala Re,
Man Ko Mor Ud Khaatu Aave,
Man Ko Mor Ud Khaatu Aave,
Jad Sukh Paave Rai,
Phaagan Aayo Re.
Shyaam Rang Mein Rangi Dhamaala,
Aur Rang Nahin Bhaave Re,
Changa upar Thaap Thaap Mein,
Shyaam Manaave Rai,
Phaagan Aayo Re.
Rang Birangi Ude Gulaalaan,
Chetan Ras Barasaave Re,
Champa Phaag Shyaam Sang Khelun,
Champa Phaag Shyaam Sang Khelun,
Bhav Tar Jae Rai,
Phaagan Aayo Re.
Phaagan Aayo Re Saanvariya,
Thaari Yaad Sataave Re,
Phaagan Aayo Re,
Yaad Sataave Nind Na Aave,
Man Bharamaave Rai,
Phaagan Aayo Re.
फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics के बारे में सबंधित जानकारी।
फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics प्रसिद्ध Khatu Shyam Ji Bhajan भजन है, जिसे यूट्यूब/लिरिक्सपण्डिटस पर बहुत से लोगों के द्वारा पसंद किया जा रहा है। इस भजन को आप अवश्य ही सुने, लाइक और कमेंट करें। ऐसे ही भजन सुनने के लिए आप चैनल को सब्सक्राइब अवश्य करे और लिरिक्स पंडिट्स पर विजिट करते रहें ।
फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics के गायक कलाकार (Singer) कौन हैं ?
फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics के गायक कलाकार (Singer) CHAITANYA DADHICH हैं, भजन गायिकी ने इनका नाम उल्लेखनीय महत्त्व रखता है।
फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics के लेखक कौन हैं (Lyricist/Writer) कौन हैं ?
फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics के लेखक (Lyricist/Writer) LYRICS :- SHREE CHAMPALAL JI ( CHAMPA ) हैं।
फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics किस फिल्मी गाने (गीत) की तर्ज़ पर आधारित है ?
फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics मशहूर फिल्मी गीत/गाने Traditional Fag Song की तर्ज (धुन) पर आधारित है।
फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics से सबंधित अन्य जानकारियाँ बताइये?
फागण आयो रे सांवरिया थारी याद सतावे रे लिरिक्स Fagan Aayo Re Lyrics से सबंधित समस्त ज्ञात जानकारियां निचे दी गई हैं ।