साँवरियो आवेलो (आँख फड़ूखे, बोले कागलियो) लिरिक्स Sanwariyo Avelo Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanju Sharma
आँख फड़ूखे, बोले कागलियो,
म्हारो हरषे छे हिवड़े आज,
साँवरियो आवेलो,
म्हारों हरषे छे हिवड़े आज,
साँवरियो आवेलो।
मनड़े रो मीत,
मिलन म्हासूं आवे,
मन हरषे, नैणा नीर बहावे,
मैं तो घणों ही करुला मनुहार,
साँवरियो आवेलो,
म्हारों हरषे छे हिवड़े आज,
साँवरियो आवेलो।
आँख फड़ूखे, बोले कागलियो।
भोळो सो पंछी हूँ,
नैम ना जाणूं,
पूजा विधि कोई मन्त्र,
ना जाणू,
मैं तो जानूँ जानूँ,
बस थारो नाम,
साँवरियो आवेलो,
आँख फड़ूखे, बोले कागलियो।
मिल स्यां बाबाजी थासूं,
बातां करा ला,
मिल स्यां बाबाजी थासूं,
बातां करा ला,
मनड़े री सारी,
म्हे आज कहवा ला,
थासूं मिलण रो,
मनड़े में चाव,
साँवरियो आवेलो,
आँख फड़ूखे, बोले कागलियो।
गुण अवगुण म्हारा,
ध्यान ना दीज्यो,
दृष्टि दया की बाबा,
म्हारे पे कीज्यो,
म्हाने थारो ही है,
इक आधार,
साँवरियो आवेलो,
आँख फड़ूखे, बोले कागलियो।
आँख फड़ूखे, बोले कागलियो,
म्हारो हरषे छे हिवड़े आज,
साँवरियो आवेलो,
म्हारों हरषे छे हिवड़े आज,
साँवरियो आवेलो।
Mhaaro Harashe Chhe Hivade Aaj,
Saanvariyo Aavelo,
Mhaaron Harashe Chhe Hivade Aaj,
Saanvariyo Aavelo.
Manade Ro Mit,
Milan Mhaasun Aave,
Man Harashe, Naina Nir Bahaave,
Main To Ghanon Hi Karula Manuhaar,
Saanvariyo Aavelo,
Mhaaron Harashe Chhe Hivade Aaj,
Saanvariyo Aavelo.
Aankh Phadukhe, Bole Kaagaliyo.
Bholo So Panchhi Hun,
Naim Na Jaanun,
Puja Vidhi Koi Mantr,
Na Jaanu,
Main To Jaanun Jaanun,
Bas Thaaro Naam,
Saanvariyo Aavelo,
Aankh Phadukhe, Bole Kaagaliyo.
Mil Syaan Baabaaji Thaasun,
Baataan Kara La,
Mil Syaan Baabaaji Thaasun,
Baataan Kara La,
Manade Ri Saari,
Mhe Aaj Kahava La,
Thaasun Milan Ro,
Manade Mein Chaav,
Saanvariyo Aavelo,
Aankh Phadukhe, Bole Kaagaliyo.
Gun Avagun Mhaara,
Dhyaan Na Dijyo,
Drshti Daya Ki Baaba,
Mhaare Pe Kijyo,
Mhaane Thaaro Hi Hai,
Ik Aadhaar,
Saanvariyo Aavelo,
Aankh Phadukhe, Bole Kaagaliyo.
Aankh Phadukhe, Bole Kaagaliyo,
Mhaaro Harashe Chhe Hivade Aaj,
Saanvariyo Aavelo,
Mhaaron Harashe Chhe Hivade Aaj,
Saanvariyo Aavelo.
साँवरियो आवेलो (आँख फड़ूखे, बोले कागलियो) लिरिक्स Sanwariyo Avelo Lyrics के बारे में सबंधित जानकारी।
साँवरियो आवेलो (आँख फड़ूखे, बोले कागलियो) लिरिक्स Sanwariyo Avelo Lyrics प्रसिद्ध Title : सांवरियो आवैलो | Sanwariyo Aawelo Singer : Sanju Sharma भजन है, जिसे यूट्यूब/लिरिक्सपण्डिटस पर बहुत से लोगों के द्वारा पसंद किया जा रहा है। इस भजन को आप अवश्य ही सुने, लाइक और कमेंट करें। ऐसे ही भजन सुनने के लिए आप चैनल को सब्सक्राइब अवश्य करे और लिरिक्स पंडिट्स पर विजिट करते रहें ।
साँवरियो आवेलो (आँख फड़ूखे, बोले कागलियो) लिरिक्स Sanwariyo Avelo Lyrics के गायक कलाकार (Singer) कौन हैं ?
साँवरियो आवेलो (आँख फड़ूखे, बोले कागलियो) लिरिक्स Sanwariyo Avelo Lyrics के गायक कलाकार (Singer) Singer : Sanju Sharma Lyrics : Sarita Sharma (Katihar) हैं, भजन गायिकी ने इनका नाम उल्लेखनीय महत्त्व रखता है।
साँवरियो आवेलो (आँख फड़ूखे, बोले कागलियो) लिरिक्स Sanwariyo Avelo Lyrics के लेखक कौन हैं (Lyricist/Writer) कौन हैं ?
साँवरियो आवेलो (आँख फड़ूखे, बोले कागलियो) लिरिक्स Sanwariyo Avelo Lyrics के लेखक (Lyricist/Writer) Lyrics : Sarita Sharma (Katihar) Music : Shashi Kant Choubey हैं।
साँवरियो आवेलो (आँख फड़ूखे, बोले कागलियो) लिरिक्स Sanwariyo Avelo Lyrics किस फिल्मी गाने (गीत) की तर्ज़ पर आधारित है ?
साँवरियो आवेलो (आँख फड़ूखे, बोले कागलियो) लिरिक्स Sanwariyo Avelo Lyrics मशहूर फिल्मी गीत/गाने Lyrics : Sarita Sharma (Katihar) Music : Shashi Kant Choubey की तर्ज (धुन) पर आधारित है।
साँवरियो आवेलो (आँख फड़ूखे, बोले कागलियो) लिरिक्स Sanwariyo Avelo Lyrics से सबंधित अन्य जानकारियाँ बताइये?
साँवरियो आवेलो (आँख फड़ूखे, बोले कागलियो) लिरिक्स Sanwariyo Avelo Lyrics से सबंधित समस्त ज्ञात जानकारियां निचे दी गई हैं ।