श्याम धणी की नगरी घणी प्यारी लागे लिरिक्स Shyam Dhani Ki Nagari Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Mahavir Sharma, Lyricist: Mahavir Sharma
हाथ जोड़ विनती करूँ,
सुणज्यो चित्त लगाय,
दास आ गया शरण में,
प्रभु राखो म्हारी लाज।
बाबा श्याम धणी की नगरी,
घणी प्यारी लागे, ओ घणी प्यारी लागे,
म्हाने मीठो मीठो श्याम कुंड को,
पाणि लागे, बाबा, ओ बाबा श्याम।
ग्यारस को दरशन को आवे,
लाखों नर और नारी,
सबकी विनती पल में सुनते,
श्याम की महिमा न्यारी,
श्याम रंग में रंगी या,
खाटू नगरी लागे, ओ खाटू नगरी लागे,
ओ म्हाने मीठो मीठो श्याम कुंड को,
पाणि लागे, बाबा, ओ बाबा श्याम।
ग्यारस को खाटू में प्रेमी भजन भाव जद गावे,
ऐसो लागे श्याम धणी भी मंद मंद मुस्कावै,
श्याम प्रेमियों की मस्ती,
में मलंग नाचे, हो मलंग नाचे,
ओ म्हाने मीठो मीठो श्याम कुंड को,
पाणि लागे, बाबा, ओ बाबा श्याम।
फागण की ग्यारस की खाटू में,
मेलो लागे भारी,
चंग धमाल गुलाल उड़े,
खाटू की नगरी प्यारी,
तोरण द्वार की छवि तो,
मनमोहक लागे, ओ मनमोहक लागे,
ओ म्हाने मीठो मीठो श्याम कुंड को,
पाणि लागे, बाबा, ओ बाबा श्याम।
श्याम बगीची जद म्हे जावा,
मनड़ो यो हर्षावे,
भगत श्री आलू सिंह जी रा,
दर्शन रा फल पावे,
महावीर तो दीवाना,
जग यो सारो जाणे, हो जग यो सारो जाणे,
ओ म्हाने मीठो मीठो श्याम कुंड को,
पाणि लागे, बाबा, ओ बाबा श्याम।
श्याम धणी की नगरी | Shyam Ki Nagri | Beautiful Shyam Bhajan | Mahavir Sharma ( Lyrical HD Video)
श्याम धणी की नगरी घणी प्यारी लागे लिरिक्स Shyam Dhani Ki Nagari Lyrics
Sunajyo Chitt Lagaay,
Daas Aa Gaya Sharan Mein,
Prabhu Raakho Mhaaree Laaj.
Baaba Shyaam Dhani Ki Nagari,
Ghani Pyari Laage, O Ghani Pyari Laage,
Mhaane Meetho Meetho Shyaam Kund Ko,
Paani Laage, Baaba, O Baaba Shyaam.
Gyaaras Ko Darashan Ko Aave,
Laakhon Nar Aur Naaree,
Sabakee Vinatee Pal Mein Sunate,
Shyaam Kee Mahima Nyaaree,
Shyaam Rang Mein Rangee Ya,
Khaatoo Nagaree Laage, O Khaatoo Nagaree Laage,
O Mhaane Meetho Meetho Shyaam Kund Ko,
Paani Laage, Baaba, O Baaba Shyaam.
Gyaaras Ko Khaatoo Mein Premee Bhajan Bhaav Jad Gaave,
Aiso Laage Shyaam Dhanee Bhee Mand Mand Muskaavai,
Shyaam Premiyon Kee Mastee,
Mein Malang Naache, Ho Malang Naache,
O Mhaane Meetho Meetho Shyaam Kund Ko,
Paani Laage, Baaba, O Baaba Shyaam.
Phaagan Kee Gyaaras Kee Khaatoo Mein,
Melo Laage Bhaaree,
Chang Dhamaal Gulaal Ude,
Khaatoo Kee Nagaree Pyaaree,
Toran Dvaar Kee Chhavi To,
Manamohak Laage, O Manamohak Laage,
O Mhaane Meetho Meetho Shyaam Kund Ko,
Paani Laage, Baaba, O Baaba Shyaam.
Shyaam Bageechee Jad Mhe Jaava,
Manado Yo Harshaave,
Bhagat Shree Aaloo Sinh Jee Ra,
Darshan Ra Phal Paave,
Mahaaveer To Deevaana,
Jag Yo Saaro Jaane, Ho Jag Yo Saaro Jaane,
O Mhaane Meetho Meetho Shyaam Kund Ko,
Paani Laage, Baaba, O Baaba Shyaam.
श्याम धणी की नगरी घणी प्यारी लागे भजन (Shyam Dhani Ki Nagari Laage Bhajan-Khatu Shyam Ji Bhajan) के गायक कलाकार कौन हैं?
श्याम धणी की नगरी घणी प्यारी लागे भजन (Shyam Dhani Ki Nagari Laage Bhajan-Khatu Shyam Ji Bhajan) के गायक कलाकार महावीर शर्मा जी हैं।
श्याम धणी की नगरी घणी प्यारी लागे भजन (Shyam Dhani Ki Nagari Laage Bhajan-Khatu Shyam Ji Bhajan) का संगीत किसने तैयार किया है ?
श्याम धणी की नगरी घणी प्यारी लागे भजन (Shyam Dhani Ki Nagari Laage Bhajan-Khatu Shyam Ji Bhajan) का संगीत सचिन (Sachin Kinnariya ) जी ने तैयार किया है।
श्याम धणी की नगरी घणी प्यारी लागे भजन (Shyam Dhani Ki Nagari Laage Bhajan-Khatu Shyam Ji Bhajan) के लेखक कौन हैं ?
श्याम धणी की नगरी घणी प्यारी लागे भजन (Shyam Dhani Ki Nagari Laage Bhajan-Khatu Shyam Ji Bhajan) के लेखक Mahavir Sharma, महावीर शर्मा जी हैं।
विनम्र निवेदन: वेबसाइट को और बेहतर बनाने हेतु अपने कीमती सुझाव नीचे कॉमेंट बॉक्स में लिखें व इस ज्ञानवर्धक ख़जाने को अपनें मित्रों के साथ अवश्य शेयर करें। यदि कोई त्रुटि / सुधार हो तो आप मुझे यहाँ क्लिक करके ई मेल के माध्यम से भी सम्पर्क कर सकते हैं। धन्यवाद।