मन्ने श्याम नाम बिन भजन लिरिक्स Manne Shyam Naam Bin Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan Maine Shyam Naam Bin Aur Nahi Kuch Bhi Bhave Se Lyrics.
मन्ने श्याम से कोई मिला दो,
बाबा को पता कोई बता दो,
खाटू आले ने जाके,
मेरे दिल का हाल सुना दो,
मन रात दिना बस श्याम,
की याद सतावै सै,
मन्ने श्याम नाम बिन और,
नहीं कुछ भी भावे सै।
बस इतना जाके कह दयाँ,
मेरे बाबा श्याम को,
मेरा भी मन ललचावे,
आउ तेरे धाम को,
के खोट मेरा जो तड़पे,
नहीं बुलावै सै,
मन्ने श्याम नाम बिन और,
नहीं कुछ भी भावे सै।
मैंने बहुत सुनी सै चर्चा,
खाटू के श्याम की,
मेरे श्याम दरस बिन जिंदगी,
कुछ भी ना काम की,
मैंने सपने में भी श्याम,
ही नजर आवे सै,
मन्ने श्याम नाम बिन और,
नहीं कुछ भी भावे सै।
खाटू आले का करणा,
चाहु दीदार मैं,
अब तो पागल ना हो जाओ,
बाबा के प्यार में,
मत देर करो मेरी हिचकी,
बढ़ती जावे से,
मन्ने श्याम नाम बिन और,
नहीं कुछ भी भावे सै।
मेरी बात पे बाबा,
ना करता गौर सै,
के गलती हुई बता दे,
तेरी गिन्नी कौर सै,
कहे भीमसैन अब क्यों ज्यादा,
तडपावे सै,
मन्ने श्याम नाम बिन और,
नहीं कुछ भी भावे सै।
मन्ने श्याम से कोई मिला दो,
बाबा को पता कोई बता दो,
खाटू आले ने जाके,
मेरे दिल का हाल सुना दो,
मन रात दिना बस श्याम,
की याद सतावै सै,
मन्ने श्याम नाम बिन और,
नहीं कुछ भी भावे सै।
New Shyam Bhajan by Ginny Kaur – मन्ने श्याम नाम बिन और न कुछ भी भावे से | HD Video
मन्ने श्याम नाम बिन भजन लिरिक्स Manne Shyam Naam Bin Lyrics
Baaba Ko Pata Koi Bata Do,
Khaatu Aale Ne Jaake,
Mere Dil Ka Haal Suna Do,
Man Raat Dina Bas Shyaam,
Ki Yaad Sataavai Sai,
Manne Shyaam Naam Bin Aur,
Nahin Kuchh Bhi Bhaave Sai.
Bas Itana Jaake Kah Dayaan,
Mere Baaba Shyaam Ko,
Mera Bhi Man Lalachaave,
Aau Tere Dhaam Ko,
Ke Khot Mera Jo Tadape,
Nahin Bulaavai Sai,
Manne Shyaam Naam Bin Aur,
Nahin Kuchh Bhi Bhaave Sai.
Mainne Bahut Suni Sai Charcha,
Khaatu Ke Shyaam Ki,
Mere Shyaam Daras Bin Jindagi,
Kuchh Bhi Na Kaam Ki,
Mainne Sapane Mein Bhi Shyaam,
Hi Najar Aave Sai,
Manne Shyaam Naam Bin Aur,
Nahin Kuchh Bhi Bhaave Sai.
Khaatu Aale Ka Karana,
Chaahu Didaar Main,
Ab To Paagal Na Ho Jao,
Baaba Ke Pyaar Mein,
Mat Der Karo Meri Hichaki,
Badhati Jaave Se,
Manne Shyaam Naam Bin Aur,
Nahin Kuchh Bhi Bhaave Sai.
Meri Baat Pe Baaba,
Na Karata Gaur Sai,
Ke Galati Hui Bata De,
Teri Ginni Kaur Sai,
Kahe Bhimasain Ab Kyon Jyaada,
Tadapaave Sai,
Manne Shyaam Naam Bin Aur,
Nahin Kuchh Bhi Bhaave Sai.
Manne Shyaam Se Koi Mila Do,
Baaba Ko Pata Koi Bata Do,
Khaatu Aale Ne Jaake,
Mere Dil Ka Haal Suna Do,
Man Raat Dina Bas Shyaam,
Ki Yaad Sataavai Sai,
Manne Shyaam Naam Bin Aur,
Nahin Kuchh Bhi Bhaave Sai.
Singer: Ginny Kaur 9931455866
Music: Devendra Dev
Lyricist: Bheem Sen
Category: Hindi Devotional (Shyam Bhajan)
Producers: Amresh Bahadur, Ramit Mathur
Label: Yuki
विनम्र निवेदन: वेबसाइट को और बेहतर बनाने हेतु अपने कीमती सुझाव नीचे कॉमेंट बॉक्स में लिखें व इस ज्ञानवर्धक ख़जाने को अपनें मित्रों के साथ अवश्य शेयर करें। यदि कोई त्रुटि / सुधार हो तो आप मुझे यहाँ क्लिक करके ई मेल के माध्यम से भी सम्पर्क कर सकते हैं। धन्यवाद।