टाबरियो आयो है लिरिक्स Tabariyo Aayo Hai Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ram Kumar Lakkha
टाबरियो आयो है,
जो देणों है, सो बाँट दे,
टाबरियो आयो है,
टाबरियो आयो है जी,
बाळकियो आयो है जी,
सेवकियो आयो है,
टाबरियो आयो है,
जो देणों है, सो बाँट दे,
टाबरियो आयो है।
खाटू नगरी आवे थारे,
लाखों ही नर नारी,
जय जयकार लगावे मिलकर,
जय हो श्याम बिहारी,
श्याम नाम की मस्ती में,
सब झूमें नाँचे गावे,
बाबा थारा दर्शन कर,
भक्तां को मन हर्षावे,
भक्तां को मन हर्षावे,
टाबरियो आयो है,
जो देणों है, सो बाँट दे,
टाबरियो आयो है।
(टाबरियो आयो है जी,
बाळकियो आयो है जी,
सेवकियो आयो है,
टाबरियो आयो है,
जो देणों है, सो बाँट दे,
टाबरियो आयो है। )
खाटू वालो सेठ साँवरो,
बैठ्यो माल लुटावै,
सारा ही भक्ता की बाबो,
झोळी भरतो जावै,
जो ध्यावे खाटू वाले ने,
मुँह मांग्यो पावे,
खाटू वालो सांवरियो,
भक्तां के मन बस जावे,
टाबरियो आयो है,
जो देणों है, सो बाँट दे,
टाबरियो आयो है।
(टाबरियो आयो है जी,
बाळकियो आयो है जी,
सेवकियो आयो है,
टाबरियो आयो है,
जो देणों है, सो बाँट दे,
टाबरियो आयो है। )
देणो है तो दे दे म्हाने,
मत कर आना कानी,
दातारी दिखलाओ थारी,
थे हो शीश का दानी,
आशा लेकर आयो बाबा,
सुरेश राजस्थानी,
आस पुराओ थे ही म्हारी,
मैं मूरख अज्ञानी,
बाबा, मैं मूरख अज्ञानी,
टाबरियो आयो है,
जो देणों है, सो बाँट दे,
टाबरियो आयो है।
(टाबरियो आयो है जी,
बाळकियो आयो है जी,
सेवकियो आयो है,
टाबरियो आयो है,
जो देणों है, सो बाँट दे,
टाबरियो आयो है। )
टाबरियो आयो है,
जो देणों है, सो बाँट दे,
टाबरियो आयो है,
टाबरियो आयो है जी,
बाळकियो आयो है जी,
सेवकियो आयो है,
टाबरियो आयो है,
जो देणों है, सो बाँट दे,
टाबरियो आयो है।
Taabariyo Aayo Hai,
Jo Denon Hai, So Baant De,
Taabariyo Aayo Hai,
Taabariyo Aayo Hai Ji,
Baalakiyo Aayo Hai Ji,
Sevakiyo Aayo Hai,
Taabariyo Aayo Hai,
Jo Denon Hai, So Baant De,
Taabariyo Aayo Hai.
Khaatu Nagari Aave Thaare,
Laakhon Hi Nar Naari,
Jay Jayakaar Lagaave Milakar,
Jay Ho Shyaam Bihaari,
Shyaam Naam Ki Masti Mein,
Sab Jhumen Naanche Gaave,
Baaba Thaara Darshan Kar,
Bhaktaan Ko Man Harshaave,
Bhaktaan Ko Man Harshaave,
Taabariyo Aayo Hai,
Jo Denon Hai, So Baant De,
Taabariyo Aayo Hai.
(Taabariyo Aayo Hai Ji,
Baalakiyo Aayo Hai Ji,
Sevakiyo Aayo Hai,
Taabariyo Aayo Hai,
Jo Denon Hai, So Baant De,
Taabariyo Aayo Hai. )
Khaatu Vaalo Seth Saanvaro,
Baithyo Maal Lutaavai,
Saara Hi Bhakta Ki Baabo,
Jholi Bharato Jaavai,
Jo Dhyaave Khaatu Vaale Ne,
Munh Maangyo Paave,
Khaatu Vaalo Saanvariyo,
Bhaktaan Ke Man Bas Jaave,
Taabariyo Aayo Hai,
Jo Denon Hai, So Baant De,
Taabariyo Aayo Hai.
(Taabariyo Aayo Hai Ji,
Baalakiyo Aayo Hai Ji,
Sevakiyo Aayo Hai,
Taabariyo Aayo Hai,
Jo Denon Hai, So Baant De,
Taabariyo Aayo Hai. )
Deno Hai To De De Mhaane,
Mat Kar Aana Kaani,
Daataari Dikhalao Thaari,
The Ho Shish Ka Daani,
Aasha Lekar Aayo Baaba,
Suresh Raajasthaani,
Aas Purao The Hi Mhaari,
Main Murakh Agyaani,
Baaba, Main Murakh Agyaani,
Taabariyo Aayo Hai,
Jo Denon Hai, So Baant De,
Taabariyo Aayo Hai.
(Taabariyo Aayo Hai Ji,
Baalakiyo Aayo Hai Ji,
Sevakiyo Aayo Hai,
Taabariyo Aayo Hai,
Jo Denon Hai, So Baant De,
Taabariyo Aayo Hai. )
Taabariyo Aayo Hai,
Jo Denon Hai, So Baant De,
Taabariyo Aayo Hai,
Taabariyo Aayo Hai Ji,
Baalakiyo Aayo Hai Ji,
Sevakiyo Aayo Hai,
Taabariyo Aayo Hai,
Jo Denon Hai, So Baant De,
Taabariyo Aayo Hai.
टाबरियो आयो है लिरिक्स Tabariyo Aayo Hai Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ram Kumar Lakkha के बारे में सबंधित जानकारी।
टाबरियो आयो है लिरिक्स Tabariyo Aayo Hai Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ram Kumar Lakkha प्रसिद्ध Khatu Shyam Ji Bhajan भजन है, जिसे यूट्यूब/लिरिक्सपण्डिटस पर बहुत से लोगों के द्वारा पसंद किया जा रहा है। इस भजन को आप अवश्य ही सुने, लाइक और कमेंट करें। ऐसे ही भजन सुनने के लिए आप चैनल को सब्सक्राइब अवश्य करे और लिरिक्स पंडिट्स पर विजिट करते रहें ।
टाबरियो आयो है लिरिक्स Tabariyo Aayo Hai Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ram Kumar Lakkha के गायक कलाकार (Singer) कौन हैं ?
टाबरियो आयो है लिरिक्स Tabariyo Aayo Hai Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ram Kumar Lakkha के गायक कलाकार (Singer) Ram Kumar Lakkha हैं, भजन गायिकी ने इनका नाम उल्लेखनीय महत्त्व रखता है।
टाबरियो आयो है लिरिक्स Tabariyo Aayo Hai Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ram Kumar Lakkha के लेखक कौन हैं (Lyricist/Writer) कौन हैं ?
टाबरियो आयो है लिरिक्स Tabariyo Aayo Hai Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ram Kumar Lakkha के लेखक (Lyricist/Writer) Suresh Ji Rajasthani हैं।
टाबरियो आयो है लिरिक्स Tabariyo Aayo Hai Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ram Kumar Lakkha किस फिल्मी गाने (गीत) की तर्ज़ पर आधारित है ?
टाबरियो आयो है लिरिक्स Tabariyo Aayo Hai Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ram Kumar Lakkha मशहूर फिल्मी गीत/गाने की तर्ज (धुन) पर आधारित है।
टाबरियो आयो है लिरिक्स Tabariyo Aayo Hai Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ram Kumar Lakkha से सबंधित अन्य जानकारियाँ बताइये?
टाबरियो आयो है लिरिक्स Tabariyo Aayo Hai Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Ram Kumar Lakkha से सबंधित समस्त ज्ञात जानकारियां निचे दी गई हैं । Ēkādaśī, also spelled as Ēkādaśi, is the eleventh lunar day of each of the two lunar phases which occur in an vedic calendar month.Album – Tawariyo ayo hai Song – Tawariyo ayo hai Singer – Ram kumar Lakkha Music – Bijendra Chauhan Lyrics – Suresh Rajasthani Label – Saawariya Parent Label (Publisher) – Shubham Audio Video Private Limited DVT-1168